Business

Dinner at the Proms is de avond uit voor u, uw collega’s en uw zakenrelaties!

Verras uw collega’s of zakenrelaties met een avond lang prachtige muziek gespeeld door de beste muzikanten en het beste eten, gemaakt door de beste chefs, dit alles in de unieke locatie de Stad Klundert.

Als eindverantwoordelijke binnen uw bedrijf is het hard werken. De focus op het bedrijfsproces, de strategie uitstippelen en de dagelijkse gang van zaken zorgen voor een volle agenda. Hierbij vergeet men soms om te blijven investeren in bestaande klantenrelaties.

De focus ligt vaak op het benaderen van nieuwe klanten in plaats van de waardering uitspreken naar uw trouwe klanten. U weet vast al wie de meest trouwe of grootste klanten zijn,

Dit najaar is het mogelijk om samen met uw klanten een unieke avond te beleven. Kom samen met hen naar Dinner at the Proms.

Dinner at the Proms is een unieke beleving waar u en uw relaties een avond heerlijk onbezorgd kunt genieten van schitterende muziek en van heerlijk eten. Tijdens deze avond zullen er meerdere gangen geserveerd worden afgewisseld door de prachtigste stukken klassieke muziek.

De gastvrouw zal u deze avond alles vertellen over de achtergrond van de muziek en de componisten. Zo’n fantastische avond vraagt natuurlijk om een unieke locatie: De Stad Klundert is een schitterend gerestaureerde kerk in de eveneens zo mooie vestingstad Klundert.

Vraag offerte aan

* = Verplicht veld

Direct bestellen?

Vul hiernaast het formulier in of stuur een mail naar: bier@jakobusbuijs.nl

Bel me terug

* = Verplicht veld

"Een prachtig merk en een heerlijk speciaalbier."

Christian den Hollander

Het is geweldig om in deze vernieuwde locatie "De Stad Klundert"  te kunnen genieten van een heerlijk speciaalbiertje. De schoonheid van het gebouw, maakt misschien wel dat dit bier nóg lekkerder smaakt. De brouwers van D'n Luie Nond hebben een paar bijzonder goede bieren gebrouwen.

Contact

Molenstraat 31-33
4791 HL Klundert
0168 729200
routebeschrijving

Algemene zaken
bier@jakobusbuijs.nl

Welkom bij Jakobus Buijs!

Vul je geboortedatum in om verder te gaan

Geen 18, geen alcohol