Onze evenementen:

Proeverijen

Kom gezellig proeven.

Tijdens een rondleiding door de brouwerij ga je in een half uur langs alle facetten van het productieproces en langs alle karakteristieke ruimtes van De Stad Klundert. Binnen de muren van deze compleet gerenoveerde, voormalig Rooms-Katholieke kerk uit 1890 kun je onze bieren in de juiste setting proeven.

Jouw bezoek aan onze brouwerij wordt extra speciaal door deze bierproeverij. Hierbij krijg je namelijk vier verschillende proefglaasjes Jakobus Buijs bier. Bepaal zelf welke Jakobus Buijs bier jouw favoriet is. Deze proeverij kun je ook nog combineren met verschillende ambachtelijke hapjes.

Direct boeken

Het Proeflokaal

Proef de historie

Het proeflokaal in De Stad Klundert is gesitueerd op de oude conisistorie. Hier kan Jakobus Buijs Bier beoordeeld worden op geur, smaak, helderheid en kwaliteit. Alle gerechten die in het proeflokaal te bestellen zijn, worden bereid met zorgvuldig geselecteerde producten uit de streek. Doordat het proeflokaal helemaal is ingericht op deze proeverijen, zul je samen met je vrienden of familie een unieke beleving hebben.
Bekijk hieronder de menukaart van het proeflokaal.

(let op: Het is alleen mogelijk om te reserveren in het proeflokaal)

menukaart

Wandelroutes

Wandel door de vesting

De Jakobus Buijs wandelroute is verkrijgbaar bij het proeflokaal, De Stad Klundert, Restaurant de Pastorie en bij  verschillende VVV’s in de omgeving.

"Een prachtig merk en een heerlijk speciaalbier."

Christian den Hollander

Het is geweldig om in deze vernieuwde locatie "De Stad Klundert"  te kunnen genieten van een heerlijk speciaalbiertje. De schoonheid van het gebouw, maakt misschien wel dat dit bier nóg lekkerder smaakt. De brouwers van D'n Luie Nond hebben een paar bijzonder goede bieren gebrouwen.

Contact

Molenstraat 31-33
4791 HL Klundert
0168 729200
routebeschrijving

Algemene zaken
bier@jakobusbuijs.nl

Welkom bij Jakobus Buijs!

Vul je geboortedatum in om verder te gaan

Geen 18, geen alcohol