Jakobus Buijs Blond

Net als in de tijd van Jakobus Buijs is de wereld van speciaal bier voortdurend in ontwikkeling. Nieuwe smaken worden geboren en binnen de bestaande biertypen worden grenzen verlegd.

Zo wijkt de smaak van Jakobus Buijs Blond af van het traditionele blonde bier. Tijdens het ontwikkelen van dit bier is geprobeerd de grenzen van het blond bier op te zoeken en daardoor een verrassend nieuw bier te brouwen.

Het eerste wat opvalt bij dit blonde bier, is het troebele uiterlijk. Door het gebruikte gisttype en de toegevoegde tarwemouten krijgt het ‘blondje van Jakobus’ een mooi troebel uiterlijk. Wanneer je afgaat op de geuren zou je sinaasappel, koriander en kruidnagel kunnen waarnemen. Hiermee is een link naar traditioneel witbier te leggen.

Als hopsoort is o.a. gekozen voor de populaire Amerikaanse citrahop. Hierdoor krijgt het bier een fruitig karakter en een prettige bitterheid mee. Al deze ingrediënten zorgen ervoor dat dit onderscheidende blondbier zich bijzonder goed leent als dorstlesser tijdens de warme zomerdagen.

Jakobus Buijs Blond

Bestel hier Jakobus Buijs

FLESSEN:

FUSTEN:

Prijzen zijn exclusief verzendkosten.

* = Verplicht veld

Direct bestellen?

Vul hiernaast het formulier in of stuur een mail naar: bier@jakobusbuijs.nl

Blijf op de hoogte!

Vul hier uw e-mailadres in en blijf op de hoogte van alle evenementen en ontwikkelingen van Jakobus Buijs.

Contact

Molenstraat 31-33
4791 HL Klundert
0168 729200
routebeschrijving

Algemene zaken
bier@jakobusbuijs.nl

Welkom bij Jakobus Buijs!

Vul je geboortedatum in om verder te gaan

Geen 18, geen alcohol